top of page

Suggesties

Voorgerechten

Tompoes / gerookte eend / truffelcrème / rucola 21,00

Coeur de boeuf / parmezaancrème / basilicum 17,00

Carpaccio van coquilles / hazelnootboter / paddenstoelen 20,00

Hoofdgerechten

 

Vol-au-vent / parelhoen / kalfszwezerik / oesterzwam 29,00

Roodbaars / crème van aubergine / puree 26,00

Tagliatelle / scampi / courgette / witte wijnsaus 25,00

Zeetong / sabayon van schelpjes / boontjes 36,00

Chef's Choice

Gegrilde octopus / puree / tomaat / olijfolie 26,00 

Salt Moss Aged Steaks - 6 weken gerijpt

Ierse Côte à l'os 2p   750-950 g   49,00 pp

Ierse Shortbone Tomahawk 2p   1,0-1,2 kg   55,00 pp

Ierse T-Bone Steak 2p   1,0-1,2 kg   58,00 pp

bottom of page