top of page
Suggesties
Voorgerechten
Tompoes / gerookte eend / truffelcrème / rucola 21,00
Coeur de boeuf / parmezaancrème / basilicum 17,00
Carpaccio van coquilles / hazelnootboter / paddenstoelen 20,00
Hoofdgerechten
Vol-au-vent / parelhoen / kalfszwezerik / oesterzwam 29,00
Roodbaars / crème van aubergine / puree 26,00
Tagliatelle / scampi / courgette / witte wijnsaus 25,00
Zeetong / sabayon van schelpjes / boontjes 36,00
Chef's Choice
Gegrilde octopus / puree / tomaat / olijfolie 26,00
Salt Moss Aged Steaks - 6 weken gerijpt
Ierse Côte à l'os 2p 750-950 g 49,00 pp
Ierse Shortbone Tomahawk 2p 1,0-1,2 kg 55,00 pp
Ierse T-Bone Steak 2p 1,0-1,2 kg 58,00 pp
bottom of page