top of page
Suggesties
Voorgerechten
​
Brioche / gerookte paling / zure room / haringkaviaar 25,00
Coquilles / witloof / hazelnoot / truffel 22,00
Kalfszwezerik / chutney van rode ui 24,00
​​
Hoofdgerechten
​
1/2 kreeft / cantharel / groene asperges / sinaasappeljus 46,00
Parelhoen / bospaddenstoelen / citroentijm / veenbessensaus 28,00
Skrei / tomaat / waterkers / knolselderjus 32,00
Ravioli gorgonzola / peer / witloof / walnoot 25,00
Dunne lende / wintergroenten / bordelaise 29,00
Chef's Choice
​
Dry aged beef - 6 weken gerijpt
Ierse Côte à l'os 2p 750-950 g 49,00 pp
Côte de Boeuf 2p 1000-1300 g 59,00 pp
​​
Gegrilde octopus
Puree / tomaat / olijfolie 26,00
bottom of page